BAŞKANLARIMIZ VE PANDEMİNİN KAHRAMANLARI DAYANIŞMA GECESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

BAŞKANLARIMIZ VE PANDEMİNİN KAHRAMANLARI DAYANIŞMA GECESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Süleyman Turgut, İzmir Şubemizin, İzmir’in Güney Belgesinde çalışan pandeminin kahramanları sağlık ve sosyal hizmetler işçileri için düzenledikleri dayanışma gecesinde bir araya geldiler.

Geceye Başkanlarımızın yanı sıra TÜRK-İŞ İzmir 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak, TÜRK-İş’e bağlı Sendikaların İzmir Şube Başkanları, İzmir Şubemizin Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa İl Başkanımız Serkan Çınardere ve çok sayıda üyemiz katıldı.

Gecede konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, üyelerimizin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için Sendikamızın yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan güncel konuları da değerlendiren Genel Başkanımız Hakan Toy, TÜRK-İş’in Hükümet ile imzaladığı kamu çerçeve protokolü hakkında da bilgi verdi.

Selamlama konuşması yapan Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Süleyman Turgut ve TÜRK-İŞ İzmir 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak ise Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vererek, üyelerimizin sorularını yanıtladılar.

Protokol konuşmalarının ardından Başkanlarımız ve pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolu çalışanı üyelerimiz hep birlikte eğlendiler.

Fotoğraflar