YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ’NDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK EK PROTOKOL İMZALADIK

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ’NDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK EK PROTOKOL İMZALADIK

Genel Başkanımız Hakan Toy’un, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin, TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Ergün Atalay’ın, Cumhurbaşkanı ve Bakanlıklar nezdinde yürütmüş oldukları çalışmalar sonuç vermeye devam ediyor.

Yetkili olduğu yerlerde üyelerimize yeni haklar kazandırmak için ek protokoller imzalamaya devam eden Sendikamız buna yeni birini daha ekledi.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Yozgat İl Başkanımız Kazım Erdoğan ve Üniversite Baştemsilcimiz Arda Aksoy, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Yönetim Kurulu üyeleriyle Üniversitenin Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde çalışan üyelerimize yeni haklar kazandıracak Kamu Çerçeve Protokolüne ilave ek protokol imzaladılar.

İmzalanan ek protokole göre üyelerimizin refah seviyelerini artıracak ekonomik, özlük ve sosyal haklar alındı. Üyelerimizin, yemek, yol, bulaşıcı risk primleri, meslek primleri gibi birçok ücret kalemine ilave zam alında.   

Emeği geçenlere teşekkür eden Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşçilerinin pandeminin kahramanları olduğunu hatırlatarak, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak onların refah seviyesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Fotoğraflar