BAŞKANLARIMIZ, İSTANBUL’DA İŞ KOLUMUZDAKİ ÇALIŞANLARLA BİR ARAYA GELDİLER

BAŞKANLARIMIZ, İSTANBUL’DA İŞ KOLUMUZDAKİ ÇALIŞANLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, İstanbul Şube Başkanımız Nedime Mutlu Yıldırım, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Erhan Taş,  İstanbul Şube ve İstanbul 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İstanbul’da iş kolumuzda bulunan Üniversite Hastanelerinde, Sağlık Bakanlığı Hastanelerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda 17 Nolu Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolunda çalışan işçilerle bir araya gelerek sendikal bilgilendirmelerde bulundular.

Sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, iş kolumuzda yaşanan güncel konular, sendikamızın Üniversite Hastanelerinde yapmış olduğu Toplu Sözleşmeler, ek protokollerle elde edilen haklar konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Uzun zamandır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda imzalanmayan İşletme Toplu İş Sözleşmesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkanlarımız, Sağlık Bakanlığı’nda, yapılacak olan İşletme Toplu İş Sözleşmesi hakkında da yöneltilen soruları cevaplayarak süreç hakkında bilgi verdiler.

Hukuki konularda üyelerimizin sorularını yanıtlayan Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, ise sendikamızın üyelerimiz için açmış olduğu davalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Fotoğraflar