BAŞKANLARIMIZ, GAZİ ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNİN DAYANIŞMA GECESİNDE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİLER

BAŞKANLARIMIZ, GAZİ ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNİN DAYANIŞMA GECESİNDE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Ankara Şubemizin Gazi Üniversitesi Hastanelerinde çalışan üyelerimiz için düzenledikleri dayanışma gecesinde pandeminin kahramanları sağlık işçileri ile bir araya geldiler.

Geceye Başkanlarımızın yanı sıra Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ankara Şubemize bağlı İl Başkanlarımız, işyeri baştemsilcilerimiz, temsilcilerimiz ve çok sayıda Gazi Üniversitesi Hastanelerinde çalışan üyemiz katıldı.

Gecede konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, üyelerimizin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için Sendikamızın yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendiren Genel Başkanımız Hakan Toy, TÜRK-İş’in Hükümet ile imzaladığı kamu çerçeve protokolü hakkında da bilgi verdi.

Ankara Şube olarak yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi veren Genel Sekreterimiz Doğan Alıç,  ise Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından Başkanlarımız ve pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolu çalışanı üyelerimiz hep birlikte eğlendiler.

Fotoğraflar