BAŞKANLARIMIZ, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

BAŞKANLARIMIZ, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı ve Malatya Şube Başkanımız Kenan Karateke, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi çalışanlarıyla bir araya gelerek, Üniversite Yönetimiyle Sendikamız arasında yapılması planlanan anlaşmalar ve İşyeri İşletme Toplu İş Sözleşmesi hakkında bilgilendirmelerde bulundular

Çok sayıda üyemizin katıldığı toplantıda konuşan Başkanlarımız, Sendikamızın İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi çalışanları için yürütmüş oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Başkanlarımız, Sendikalar kanununu hatırlatarak, bir iş yerinde yetkili sendikanın dışında başka hiçbir sendikanın Toplu İş Sözleşmesi imzalayamayacağına vurgu yaparak, bunun aksini söyleyenlerin doğruları saptırdığını ve işçinin geleceğini çaldıklarını söylediler.

Hukuki konularda üyelerimizin sorularını yanıtlayan Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, ise sendikamızın üyelerimiz için açmış olduğu davalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Fotoğraflar