BAŞKANLARIMIZ, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI VE MÜZAKERE HEYET BAŞKANI PROF. DR. BAHARÇİÇEK İLE EK PROTOKOL GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

BAŞKANLARIMIZ, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI VE MÜZAKERE HEYET BAŞKANI PROF. DR. BAHARÇİÇEK İLE EK PROTOKOL GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Malatya Şube Başkanımız Kenan Karateke, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Toplu Sözleşme Müzakere Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ile bir araya gelerek Turgut Özal Tıp Merkezi çalışanları için yapılması planlanan ek protokol hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Üyelerimizin taleplerini Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek’e ileten Genel Başkanımız Hakan Toy, yaptığı açıklamada, Kamu Çerçeve Protokolünün 2021 yılını kapsayacak şekilde uygulanması konusunda taleplerimizi tekrarlayarak iletti.  

Görüşmenin çok olumlu bir havada gerçekleştiğinin altını çizen Genel Başkanımız Hakan Toy, Sendikamızın teklifinin Üniversite Yönetim Kurulu tarafından tekrar değerlendirileceğini ve kısa zaman içinde sendikamızla yeni bir toplantı düzenleneceğini ifade etti. Genel Başkanımız Hakan Toy, olumlu görüşmelerin sonucunda ek protokol metnini imzalayarak, işçinin yüzünü güldüreceklerine vurgu yaptı. Genel Başkanımız Hakan Toy, işçinin hak ettiği hakları alıncaya kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.