BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDE 01.01.2021 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLACAK EK PROTOKOL İMZALADIK

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDE 01.01.2021 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLACAK EK PROTOKOL İMZALADIK

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde çalışan üyelerimiz için 01.01.2021 tarihinden geçerli olacak şekilde ek protokol imzaladık.

Kurulduğu günden beri üyesinin refah seviyesini artırmak için mücadele eden sendikamız yeni bir başarıya daha imza attı. Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Süleyman Turgut’un gayretleriyle üyelerimizin sosyal, ekonomik ve özlük hakları iyileştirilmeye devam ediyor.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç’ın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeleriyle bugün yaptığı toplantıda Kamu Çerçeve Protokolüne ek olarak üyelerimize yeni haklar sağlayacak 01.01.2021 tarihinden geçerli olacak ek protokol imzalandı. Fakültede çalışan üyelerimize hayırlı olsun.

İmza Töreninde Bolu İl Başkanımız Harun Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Fakülte Baştemsilcimiz ve İşyeri temsilcilerimiz de hazır bulundular.

Fotoğraflar