TRABZON’DA PANDEMİNİN KAHRAMANLARI MORAL VE MOTİVASYON GECEMİZDE BİR ARAYA GELDİLER

TRABZON’DA PANDEMİNİN KAHRAMANLARI MORAL VE MOTİVASYON GECEMİZDE BİR ARAYA GELDİLER

Trabzon Şube Başkanlığımızın düzenlediği moral ve motivasyon gecesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanelerinde, Sağlık Bakanlığında ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında çalışan pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanları bir araya gelerek moral depoladılar.

Programa Genel Başkanımız Hakan Toy, Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Farabi Hastanesi Başmüdürü Öğr. Gör. Bahattin Levent, Farabi Hastanesi Başhemşiresi Sevgi Danacı, Trabzon Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Giresun İl Başkanımız Yılmaz Gökçe, Rize İl Başkanımız Recep Çelik’in yanı sıra çok sayıda üyemiz katıldı.

Programda konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, üyelerimizin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için Sendikamızın yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendiren Genel Başkanımız Hakan Toy, TÜRK-İş’in Hükümet ile imzaladığı kamu çerçeve protokolü ve Sendikamızla KTÜ Rektörlüğü arasında imzalanan anlaşmalar hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Süleyman Turgut’ta, selamlama konuşması yaparak, pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının yanında olduklarını vurguladılar.

GENEL BAŞKAN HAKAN TOY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Trabzon Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak iş kolumuzdaki çalışanlar adına işçi için verdiği mücadeleden ve gayretlerinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’a, teşekkür plaketi taktim ettiler.

GENEL BAŞKAN HAKAN TOY, FARABİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. TEKİNBAŞ’A PLAKET TAKTİM ETTİ

Genel Başkan Hakan Toy, sendikamız adına, Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş’a plaket taktim ederek, hastanede çalışan işçilere vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZDEN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ OSMAN ÇAVUŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastaneleri işyeri temsilcilerimiz, işçiler adına yürütmüş olduğu çalışmalarından dolayı Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş’a plaket taktim ederek, teşekkür ettiler.

Protokol konuşmalarının ve plaket takdimlerinin ardından Başkanlarımız ve pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolu çalışanı üyelerimiz hep birlikte eğlendiler.

Fotoğraflar