GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, MALATYA ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, MALATYA ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel Başkanımız Hakan Toy, Malatya Şube Başkanlığımızı üyelerimizin hizmetine açtı.

Sendikamız büyümeye, büyüdükçe güçlenmeye, güçlendikçe üyesine hizmet etmeye devam ediyor. Sendikamızın Malatya Şube Başkanlığını üyelerimizin ve iş kolumuzda çalışanların hizmetine açıldı.

Açılışta Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, TÜRK-İŞ Malatya İl Temsilcisi ve Demiryol – İş Şube Başkanı Hikmet Kazgan, TÜRK-İŞ Malatya İl Yönetim Kurulu, Malatya Şube Başkanımız Kenan Karateke, Elazığ Şube Başkanımız Fırat Kaya, Malatya Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Malatya eski Şube Başkanımız Osman Özcan, TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların Şube, İl Başkanları, İşyeri Temsilcilerimiz ve çok sayıda üyemiz yer aldılar.

Sağlık işçilerinin kurduğu Sendikamız, kurulduğu günden beri, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarına, sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için var gücüyle mücadelesini sürdürüyor. Hükümetleri değil işçinin sendikası olan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına, işçinin sendikamıza en rahat şekilde ulaşabilmesi için teşkilat ağımızı genişletiyoruz.

İşçinin derdini yerinde çözmeye çalışan Sendikamız, bütün illeri kapsayacak şekilde oluşturduğumuz il başkanlıklarımızın yanında yeni açtığımız İstanbul 2 Nolu, Kayseri, Bursa, Eskişehir ve Malatya Şubelerimizle de üyelerimize daha iyi hizmet verme gayretiyle çalışmalarımızı hızlandırdık.

Açılışta konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, Malatya Şubemizin üyelerimize hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi:

“Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü. Açılışımızın bu güne denk gelmesi manidardır. Çünkü Çanakkale’de inançla birlik ve beraberlikle Türk Bayrağı Anadolu’ya dikilmiştir. Bizde Malatya’nın burada ki en önemli yeri olan İnönü Üniversitesi’nde birlikte verdiğimiz mücadeleyle Türkiye Sağlık – İş’in ve TÜRK-İş’in Bayrağını buraya diktik. İnşallah bu şubemizde TÜRK-İŞ’imize, Sendikamıza ve üyelerimize hayırlar getirsin, İşçilerimize hayırlı hizmetler veren bir yuva olsun.”

Fotoğraflar