MALATYA’DA PANDEMİNİN KAHRAMANLARI MORAL VE MOTİVASYON GECEMİZDE BİR ARAYA GELDİLER

MALATYA’DA PANDEMİNİN KAHRAMANLARI MORAL VE MOTİVASYON GECEMİZDE BİR ARAYA GELDİLER

Malatya Şube Başkanlığımızın düzenlediği moral ve motivasyon gecesinde, İnönü Üniversitesi Hastanelerinde, Sağlık Bakanlığında ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışan pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanları bir araya gelerek moral depoladılar.

Programa Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, TÜRK-İŞ Malatya İl Temsilcisi ve Demiryol – İş Şube Başkanı Hikmet Kazgan, Elazığ Şube Başkanımız Fırat Kaya, Malatya Şube Başkanımız Kenan Karateke, Malatya Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve işyeri temsilcilerimizin yanı sıra çok sayıda üyemiz katıldı.

Programda konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, üyelerimizin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için Sendikamızın yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendiren Genel Başkanımız Hakan Toy, TÜRK-İş’in Hükümet ile imzaladığı kamu çerçeve protokolü ve Sendikamızla İnönü Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan anlaşmalar hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Süleyman Turgut’ta, selamlama konuşması yaparak, Sendikamızın pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının yanında olduklarını vurguladılar.

Fotoğraflar