GENEL BAŞKANIMIZ VE GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZ GAZİANTEP’TE COŞKUYLA KARŞILANDILAR

GENEL BAŞKANIMIZ VE GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZ GAZİANTEP’TE COŞKUYLA KARŞILANDILAR

Sendikamızın Gaziantep’te düzenlediği dayanışma ve moral programında Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yöneticilerimiz, üyelerimiz tarafından coşkuyla karşılandılar.

Gaziantep Üniversitesi Hastanelerinde, Sağlık Bakanlığı’nda ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışan pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanları Sendikamızın düzenlediği dayanışma ve moral programında biraraya geldiler.

Programa Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Diyarbakır Şube Başkanımız Zülküf Cantürk, Gaziantep İl Başkanımız Levent Kucur, Kahramanmaraş İl Başkanımız Murat İnce, Sendikamızın kurumlardaki işyeri temsilcileri ve çok sayıda üyemiz katıldılar.

Programda konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, üyelerimizin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için Sendikamızın yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz dönem Gaziantep Üniversitesi Hastanelerinde çalışan üyelerimiz için Sendikamızın imzaladığı Toplu İş Sözleşmesiyle üyelerimize yeni haklar kazanıldığının altını çizen Genel Başkanımız Hakan Toy, pandemi döneminde yorulan ve yıpranan sağlık emekçileri için yeni dönemde daha iyi bir sözleşme için mücadele vereceklerini söyledi.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Süleyman Turgut’ta, selamlama konuşması yaparak, Sendikamızın pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının yanında olduklarını vurguladılar.

Konuşmaların ardından üyelerimiz, işçi hakları için mücadele veren Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy’a teşekkür etmek amacıyla çiçek ve hediyeler taktim ettiler.

Fotoğraflar