KAYSERİ ŞUBEMİZİN OLAĞAN GENEL KURULU BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİ

KAYSERİ ŞUBEMİZİN OLAĞAN GENEL KURULU BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİ

Kayseri Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu birlik ve beraberlik içinde gerçekleşti. Demokrasi şöleninin yaşandığı seçimde Soner Salcanlıer ve Yönetim Kurulu Üyeleri delegelerin oylarının tamamına yakınını alarak göreve seçildiler.

Kayseri’de gerçekleşen seçime Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Genel Merkez Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Türk-İş Kayseri İl Temsilcisi İdris Güven, Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları ve il temsilcilerinin yanı sıra Kayseri Şube delegelerimiz katıldılar.

Şube Olağan Genel Kurulu’nun yapılabilmesi için gerekli olan yeterlilik şartlarının tamamlandığı seçimin Divan Başkanlığını Türk-İş Kayseri İl Temsilcisi İdris Güven yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Genel Başkanımız Hakan Toy’a katılımından ve katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.  Şube Olağan Genel Kurulunun Sendikamıza ve Kayseri’de bulunan üyelerimize hayırlı olması temennisinde bulunan Genel Başkanımız Hakan Toy, sendikamızın çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgi verdi. Genel Başkanımız Hakan Toy, çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Malum sendika tarafından Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşçilerini onur kırıcı bir şekilde 500 TL’ye satın alınmaya çalıştığına dikkat çeken Genel Başkanımız Hakan Toy, para alanın emir alacağına vurgu yaparak, 500 TL ile işçinin gözünün boyanarak geleceğinin çalındığına dikkat çekti.

Genel Başkanımız Hakan Toy, konuşmasının ardından çocuklar güreş dalında Kayseri’de 1’inci Türkiye genelinde 5’inci olan üyemizin oğluna Türk Bayrağı taktim etti. Küçük güreşçiye başarılarının devamını dileyen Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak yanında olacaklarını da söyledi.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut ve Türk-İş Kayseri İl Temsilcisi İdris Güven, Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları ve il temsilcileri birer konuşma yaparak, çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendirdiler.

Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, ise hukuki konularda bilgi vererek, işçilerin sorularını cevapladı.

Kayseri Şube Başkanımız Soner Salcanlıer, yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine güvenen ve destek sağlayan bütün delegelere teşekkür ederek, güvenlerini boşa çıkarmayacağını söyledi. Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Soner Salcanlıer, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının bir neferi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçinin ve emekçinin yanında olacağını, hak mücadelesinde elinden geldiğinin en iyisini yapmak için çalışacağını söyledi.

Fotoğraflar