GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Genel Başkanımız Hakan Toy, beraberindeki heyetle birlikte Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde çalışan üyelerimizi çalıştıkları birimlerde ziyaret etti. Ziyaretin ardından konferans salonunda düzenlenen programda üyelerimize çalışma hayatında yaşanan gelişmeler ve sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Hastanede çalışan sağlık işçilerine, Sendikamıza olan güvenleri ve yetkide vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eden Genel Başkanımız Hakan Toy, Sendikamızın 60 yıllık bilgi birikimiyle birlikte her zaman işçiye yeni haklar kazandırmak için mücadele verdiğine vurgu yaptı. Her türlü oyunlara, aldatmalara, baskılara ve para tekliflerine rağmen sendikamızı tercih eden Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde çalışan işçileri mahcup etmeyeceklerini belirten Genel Başkanımız Hakan Toy, bu işçiler adına yapılacak olan Toplu Sözleşmenin hazırlıklarını sahadan başlattıklarını belirterek, en iyi sosyal, ekonomik ve özlük haklarını almak için Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak var güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi.

Toplantıda Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş ve Süleyman Turgut, birer konuşma yaparak sendikamızın faaliyetleri ve iş kolumuzdaki gelişmeler hakkında bilgi verdiler.

Hukuki konularda bilgi veren Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı ise işçilerin sorularını cevapladı.

Toplantıda, Kocaeli Şube Başkanımız Meral Oğuz, Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve işyeri temsilcilerimizde hazır bulundular.

Fotoğraflar