GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSA YILDIZ’I ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSA YILDIZ’I ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Hakan Toy, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreterimiz Doğan Alıç’ da hazır bulundu.

Karşılıklı iyi niyet temennilerinin ifade edildiği ziyarette Genel Başkanımız Hakan Toy, Gazi Üniversitesi Hastanelerinde 2014 yılından beri Sendikamızın yetkili olduğunu ve taşeron firmaların karşı çıkmasına rağmen işçiler adına 2 dönem Toplu Sözleşme yapıldığını anımsattı. Genel Başkanımız Hakan Toy, “Sağlık emekçilerinin 696 Sayılı KHK ile kadroya geçmelerinden sonrada Sendikamız yetkisini tazeleyerek, işçiler adına yeniden toplu sözleşme imzaladı. Yapılan son sözleşmenin de artan enflasyon ve hayat pahalılığına karşı işçilerin ezilmemesi için Kamu Çerçeve Protokolüne uyumlu hale getirilmesini sağladık. 2023 yılında yapılacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde de saha çalışması yapıyoruz. Gazi Hastanelerinde çalışan sağlık emekçilerinin mesleğine, eğitimine, çalıştığı yerin riskine göre ücretlerinin belirlenmesini işçiler adına talep ediyoruz. 2023 yılında yapılacak toplu sözleşmenin Sendikamız ve işveren olarak karşılıklı yapılması gerektiği inancındayız.” dedi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’a Türk Bayrağı hediye etti.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, ise Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Sekreterimiz Doğan Alıç’a isimleri adına dikilen fidanların belgelerini taktim etti.

Fotoğraflar