“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 2. GRUBUN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 2. GRUBUN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimize katılan 2. grubun eğitimleri  Aydın’ın Didim ilçesinde başladı.

Eğitim seminerine Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyelerimiz katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Hakan Toy, çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendirerek, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban da programda selamlama konuşması yaparak, kendi alanlarıyla ilgili bilgi verdiler.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler emekçilerinin katıldığı 2. grubun ilk gününde Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, kıdem tazminatı, yıllık izin, fazla mesai, ulusal bayramlar, genel tatil ve ücreti, işe iade davası, vergi ve sigorta kesintileri, denkleştirme, iş kanununda ki diğer konular hakkında eğitim verdi.

Sendikamızın hayat boyu eğitim düsturuna uygun olarak uzun yıllardan beri yaptığımız eğitimlere pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara vermiştik. Uzun zamanın ardından ikincisini gerçekleştirdiğimiz “Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” eğitim seminerimiz iş kolumuzdaki çalışanların katılımlarıyla genel ve bölgesel olarak devam edecek.

 

Fotoğraflar