“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 6. GRUBUN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 6. GRUBUN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimiz Aydın’ın Didim ilçesinde devam ediyor. Eğitime katılan 6. grubun eğitimleri başladı.

Eğitim seminerine Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Erhan Birden ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyelerimiz katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, sendikamızın faaliyetleri ve iş kolumuzda elde ettiği kazanımlar hakkında bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendiren Sarıçoban, katılımcılardan eğitimde öğrendikleri bilgileri işyerlerinde ki çalışma arkadaşlarına aktarmalarını istedi.

Selamlama konuşması yapan Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Turgut, ise alanıyla ilgili bilgi verdiler.

Konuşmaların ardından programın ilk yarısında sosyal medya kullanımı ve sosyal medyanın öneminin anlatıldı. Programın ikinci yarısında ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Erhan Birden, çalışma hayatındaki genel konular hakkında eğitim verdi. Üyelerimizin sorularını yanıtladı.

Fotoğraflar