“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 9. GRUPTAKİ ÜYELERİMİZ SERTİFİKALARINI ALDILAR

“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 9. GRUPTAKİ ÜYELERİMİZ SERTİFİKALARINI ALDILAR

“Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimiz Aydın’ın Didim ilçesinde devam ediyor. Eğitime katılan 9. gruptaki üyelerimiz eğitim sertifikalarını aldılar.

Seminere Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Turgut, Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Erkan Kıdak ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyelerimiz katıldılar.

Programın kapanış konuşmasını yapan Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden maden şehitlerine Allahtan rahmet; yaralılara ise acil şifalar diledi.

Verimli bir eğitim olduğuna inandığını belirten Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, üyelerimizden eğitimde öğrendikleri bilgileri işyerlerindeki çalışma arkadaşlarına anlatmalarını istedi. Çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendiren Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, iş kolumuzda ve çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendirdi.

Programın eğitim bölümünde ise Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Erkan Kıdak, çalışma hayatındaki genel konular hakkında eğitim verdi. Üyelerimizin sorularını yanıtladı. Programın ikinci yarısında ise sosyal medya kullanımı ve sosyal medyanın önemi anlatıldı.

Eğitimin ve konuşmaların ardından programa katılan üyelerimiz, düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Fotoğraflar