ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE ÇALIŞANLARDAN SENDİKAMIZDA BİRLEŞME MESAJI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE ÇALIŞANLARDAN SENDİKAMIZDA BİRLEŞME MESAJI

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Bursa Şube Başkanımız Selçuk Kar, Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde çalışan üyelerimizi ziyaret ettiler. Ziyarette sağlık emekçileri sendikamızın çatısı altında birleşme mesajı verdiler.

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde birimleri tek tek ziyaret ederek sağlık emekçileriyle fikir alışverişinde bulunan Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, sağlık işçilerinin çalışma hayatı ve hukuki konularda ki sorularını da cevaplandırdılar.

Birim ziyaretlerinin ardından işçilerle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut ve beraberindeki heyete, sağlık emekçileri Sendikamıza ve Başkanlarımıza bugüne kadar elde ettiği kazanımlarından dolayı teşekkür ettiler. Yeni kazanımlar konusunda da Sendikamıza güvendiklerini belirten sağlık işçileri, özelde Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesinde çalışan sağlık işçilerini; genelde ise bütün sağlık ve sosyal hizmetler işçilerini Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası çatısı altında toplanmaya davet ettiler.

Fotoğraflar