GEÇMİŞ OLSUN KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ

GEÇMİŞ OLSUN KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yemekhanenin mutfak bölümünde çıkan yangında, aralarında güvenlik görevlisi ve yemekhane personelinin olduğu sekiz kişi dumandan etkilendi. Bir kişi ise hafif yaralandı. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak yangından etkilenen ve yaralanan sağlık emekçilerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Dumandan etkilenen ve hafif yaralanan sağlık çalışanlarının tedavileri tamamlanarak taburcu edildiler.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak hastanede oluşabilecek facianın önüne geçen kahraman sağlık emekçilerini bu davranışlarından dolayı kutluyor, dumandan etkilenerek tedavi altına alınan güvenlik görevlisi Erdem Seçilmiş’e, Fatih Kılıçarslan’a, Yakup Gürbüz’e, Hakan Şahin’e; mutfak çalışanları Solmaz Şahin’e, Keriman Dinç’e, Yasemin Karalök’e ve söndürme esnasında hafif yaralanan (2. dereceden yanık) Aşçı Yardımcısı Kerim Altın’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Olayın duyulmasının ardından, Genel Başkanımız Hakan Toy’un talimatıyla Sendikamız adına Kırıkkale İl Başkanımız Fatih Çelik, olay yerine giderek, incelemelerde bulunmuş ve sağlık emekçilerinin yanında olmuştur.

Olayla ilgili İl Başkanımız Fatih Çelik’ten bilgi alan Genel Başkanımız Hakan Toy, üzüntülerini belirterek, Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne, Hastane Yönetimine ve olaydan etkilenen sağlık emekçilerini geçmiş olsun dileklerini iletti.