DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK İŞÇİLERİNE KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK İŞÇİLERİNE KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi’nde çalışan üyelerimizin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak, sofralarına bir lokma ekmek koymak ve mevcut haklarını iyileştirmek için Toplu İş Sözleşme masasındaki mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor. Sendikamız ve Rektörlük arasında idari maddeler üzerinde anlaşma sağlandı. Mali taleplerimiz üzerindeki müzakerelerimiz ise devam ediyor. Dokuz Eylül Üniversitesinde çalışan sağlık emekçilerine kazandırmaya devam ediyoruz.

Sağlık emekçileri adına toplu iş sözleşme masasına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, işyeri baştemsilcimiz ve temsilcilerimizin yanı sıra Rektörlük Temsilcileri katıldılar.

Yapılan toplantıda idari maddeler üzerinde anlaşmaya varıldı. Mali konuları içeren maddeler üzerinde ise heyetler arasındaki müzakereler devam ediyor. Taleplerimizin kalanlarının görüşülmesi için 8 Şubat Çarşamba günü bir toplantı daha yapılmasına karar verildi.

Fotoğraflar