GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ’NDE ZİYARETLERDE BULUNDU

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ’NDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Genel Başkanımız Hakan Toy, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ yı makamında ziyaret etti. 


Genel Başkanımız Hakan Toy’a bu ziyaretlerinde Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Konya Şube Başkanımız Recep Kaplan, Konya Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Hastane Baştemsilcimiz ve işyeri temsilcilerimiz eşlik etti. 


Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet ile Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan ve Hastane Başmüdürü Erdoğan Taşcıoğlu’nu ziyaret ederek, hastanede çalışan üyelerimizin talepleri ve çözümlerimiz konusunda karşılıklı iyi niyetli istişarelerde bulundu.


Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet daha sonrasında üyelerimizi çalıştığı birimlerde ziyaret ederek, üyelerimize devam eden KÇP süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.


Misafirperverliklerinden dolayı öncelikle Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ ya, Başhekimimize, Başmüdürümüze ve üyelerimize teşekkür ederiz.

Fotoğraflar