DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE ÜYELERİMİZ ADINA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDIK

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE ÜYELERİMİZ ADINA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDIK

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak Düzce Üniversitesi Hastanesinde çalışan sağlık emekçilerine yeni haklar kazandıracak toplu iş sözleşmesini imzaladık.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen imza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Nihat Yıldız, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cengiz Tuncer, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı ile Düzce İl Başkanımız Hakan Uzun, İşyeri temsilcilerimiz ve çok sağlık emekçisi katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, “Üyelerimize söz verdiğimiz gibi her dönem yaptığımız sözleşmelerde yeni kazanımlar elde ettik. Ancak geçim şartlarında fiyatların aşırı artması karşısında yeterli olmayacak Emeğin, alın terinin gerçek sahipleri adına yaptığımız Toplu İş Sözleşmesi’nin hayırlar getirmesini diliyorum. Toplu İş Sözleşmesi’nde emeği geçenlere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, ise Toplu İş Sözleşmesi’nin hayırlar getirmesini dileyerek emek verenlere teşekkürlerini iletti. Bir önceki sözleşmeye göre 8 farklı kazanıma dikkat çeken Rektör Sözbir, alın teri kurumadan çalışanların haklarını vermek istediklerini dile getirdi.

Fotoğraflar