NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE ÇALIŞAN SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN ALINTERİ VE EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALMAK İÇİN MASADAKİ MÜCADELEMİZ BAŞLADI

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE ÇALIŞAN SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN ALINTERİ VE EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALMAK İÇİN MASADAKİ MÜCADELEMİZ BAŞLADI

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan sağlık emekçilerinin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak, sofralarına bir lokma ekmek fazladan koymak, sosyal, ekonomik, özlük haklarını iyileştirmek ve refah seviyelerini artırmak için ilk Toplu İş Sözleşme görüşmesi gerçekleşti.

Sendikamızın Genel Merkezinde gerçekleşen toplantıya sağlık emekçileri adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Konya Şube Başkanımız Recep Kaplan, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi İşyeri Temsilcilerimiz katılırken; işveren adına ise Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kürşat Ayrancı, Hastane Başmüdürü Hakan Kaban, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üys. Hakan Yasin Gönder, Fakülte Sekreteri Said Oflazlar, Hastanede Müdür Yardımcıları Taner Duran, Durmuş Ali Atalay, Durdane Özkaya ve TÜHİS yetkilileri katıldılar.

Yapılan toplantıda sağlık emekçilerinin taleplerinin yer aldığı maddelerin bir kısmı görüşüldü. Kalan maddelerin ise bir sonraki toplantıda görüşülmesine karar verildi.

Toplantının ardından Konya Şube Başkanı Recep Kaplan, beraberindeki heyetle birlikte Genel Başkanımız Hakan Toy’u makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Fotoğraflar