UNİ GLOBAL’İN DÜZENLEDİĞİ ÖRGÜTLENME EĞİTİMİNE KATILDIK

UNİ GLOBAL’İN DÜZENLEDİĞİ ÖRGÜTLENME EĞİTİMİNE KATILDIK

Sendikamızın Uzmanları, Uni Global’in 25-27 Nisan arası İstanbul’da düzenlediği örgütlenme eğitimine katıldılar.

TGS Akademi’de gerçekleşen eğitime, Sağlık ve Sosyal Hizmetler emekçilerinin sorunlarını ve taleplerini uluslararası boyutta gündeme getirmek için Sendikamız adına Uzmanlarımız Hilal Konuk, Barış Dülger, Özlem Ataş ve Ozan Kabakulak katıldılar. Eğitimde ayrıca TÜRK-İŞ’e üye kardeş sendikalar Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın (TGS) ve Türkiye Basın, Yayın, Gazetecilik, Grafik-Tasarım, Baskı ve Ambalaj Sanayi İşçileri Sendikası’nın (Basın-İş) örgütlenme ve TİS uzmanları katıldılar.

Eğitimin direktörlüğünü Ben Egan yaptı. Sendikamızla birebir fikir alışverişinde ve etkileşimde bulunmak üzere Sağlık ve Sosyal Hizmetler alanında çalışan UNI- Care Kıdemli Direktörü Jesse Wilderman ve UNI-Europa Medya sektörü Başkanı Johannes Studinger de eğitime katkılarını sundular.

Eğitim, sendikal engellerin en aza nasıl indirgenebileceğini, doğru örgütlenme stratejilerinin tespit edilme yöntemlerini, sahada ve teoride yaşanan eksikliklerin nasıl giderileceğini kapsadı. Sağlık ve sosyal hizmetler iş kolundaki sorunlara dikkat çektiğimiz ve projelerimizden bahsettiğimiz eğitimde sendikaların karşılıklı fikir alışverişleri de oldu.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, misafirperverliğinden dolayı TGS Akademi’ye ve eğitimde emeği geçenlere teşekkür ediyor, UNI Global ile iş ortaklığımızın bir başlangıcı olan bu eğitimin sendikamıza ve üyelerimize yeni kazanımlar sağlamasını temenni ediyoruz.

Fotoğraflar