SAĞLIK EMEKÇİLERİ, TÜRKİYE SAĞLIK İŞÇİLERİ SENDİKASIYLA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

SAĞLIK EMEKÇİLERİ, TÜRKİYE SAĞLIK İŞÇİLERİ SENDİKASIYLA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Sağlık ve Sosyal Hizmetler emekçilerinin örgütlü gücü Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak üyelerimize yeni haklar kazandırmaya devam ediyoruz. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde çalışan üyelerimize bağıtlanan Toplu İş Sözleşmesiyle yeni haklar kazandırdık. Üyelerimize hayırlı olsun.

TÜHİS’te yapılan imza törenine Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Konya Şube Başkanımız Recep Kaplan, Sendikamızın Uzmanı Barış Dülger, Konya Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Hastane baştemsilcimiz ve işyeri temsilcilerimizin yanı sıra TÜHİS yetkilileri katıldılar.

TÜHİS’te gerçekleşen toplantıda sağlık emekçilerinin taleplerinin yer aldığı maddelerin tamamı Kamu Çerçeve Protokolüne uygun bir şekilde bağıtlandı.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sözleşmenin imzalanma sürecinde sabırlı bir şekilde sendikamıza güvenerek destek veren üyelerimize, emeği geçen Genel Başkanımız Hakan Toy’a, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, sendikamızın personeline, TÜHİS yetkililerine ve toplu sözleşme heyetine teşekkür ederiz.