Genel Başkanımız ve Genel Sekreterimiz Bursa’da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundular

Genel Başkanımız ve Genel Sekreterimiz Bursa’da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundular

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Sekreterimiz Adem Sarıçoban, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek için yürüttükleri ülke geneli ziyaretlerinin birini de Bursa’ya gerçekleştirdiler. Bursa’ya giden Başkanlarımızın, burada iş kolumuzda bulunan kurum yöneticilerini ve kurum çalışanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Bursa ziyaretlerinde Başkanlarımızı, Bursa Şube Başkanımız Selçuk Kar ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Şube Başkanımız Selçuk Kar’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Sekreterimiz Adem Sarıçoban, ilk olarak Bursa Sağlık İl Müdürü Dr. Orkun Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek, Bursa genelinde Sağlık Bakanlığı Hastanelerinde çalışan sağlık işçilerinin taleplerini ilettiler.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa İl Müdürü Faruk Uysal’da makamında ziyaret ederek, sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini ileten Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Adem Sarıçoban ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, daha sonra Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ı, Uludağ Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Halil Sağlam’ı, Hastaneler Başmüdürü Fahri Durmaz’ı, Müdür Yardımcıları Şenay Yener’i ve Suna Balci’yı makamlarında ziyaret ederek çalışma hayatında yaşanan gelişmeler ve Üniversite Hastanesinde çalışan sağlık işçilerinin talepleri hakkında istişarelerde bulundular.

Son olarak Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Sekreterimiz Adem Sarıçoban, Bursa Şubemizin düzenlediği programda Uludağ Üniversitesi Hastanesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında ve Sağlık Bakanlığında çalışan sağlık ve sosyal hizmetler işçileriyle bir araya geldiler. Başkanlarımız, programda iş kolumuzda yaşanan gelişmeler, TÜRK-İŞ’in yürüttüğü kamu çerçeve protokolüne ek protokol yapılması, işçiler için vergide düzenleme yapılması gibi konularda bilgi verdiler.

Fotoğraflar