Türk-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak Büyük Bir Katılım ile Ebediyete Uğurlandı

Türk-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak Büyük Bir Katılım ile Ebediyete Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu dün hayatını kaybeden Türk-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için Türk Metal Sendikası Genel Merkezi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Genel Başkanımız Hakan Toy’un da katıldığı cenaze törenine Kavlak'ın ailesi, yakınları, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ yöneticileri, TİSK ve MESS Genel Başkanı ve yöneticileri, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Konfederasyonumuza bağlı sendikaların Genel Başkan ve yöneticileri, birçok kuruluşun temsilcileri ile çok sayıda Türk Metal Sendikası üyesi katıldı.

62 yaşında hayatını kaybeden Pevrul Kavlak'ın Türk bayrağı ve Türk Metal Sendikası bayrağına sarılı tabutuna, törene katılanlar tarafından karanfiller atıldı.

Törenin ardından Kırıkkale'ye gönderilen Kavlak'ın cenazesi, ikindi vakti Kırıkkale Kavlak Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Emek dünyasına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Fotoğraflar