Üyelerimiz için, TÖMER ile İndirim Anlaşması İmzaladık

Üyelerimiz için, TÖMER ile İndirim Anlaşması İmzaladık

Ankara Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) ile Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşçileri Sendikası olarak üyelerimiz için yüzde 40 (%40) oranında indirim anlaşması imzaladık.

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası olarak üyelerimizin, sendikamızın çalışanlarının ve yöneticilerimizin kişisel gelişimlerine destek olmak ve dil eğitimlerine katkıda bulunmak için TÖMER ile üyelerimizin, üyelerimizin birinci dereceden yakınlarının da yararlanabileceği yüzde 40 (%40) oranında indirim anlaşması imzaladık.

Dil Eğitimi için başvuracak olan üyelerimiz, E-Devlet üzerinden Sendikamıza üye olduklarını veya üye kimlik kartlarını yetkililere göstererek indirimlerden yararlanabilecekler.

TÖMER’in İstanbul Beşiktaş, İstanbul Kadıköy, Bursa, İzmir ve Ankara Kızılay şubelerinde sınıf içi ortamda veya internet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Ayrıca dil eğitimleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz, 0 312 214 13 50 numaralı telefondan veya tomer.ankara.edu.tr internet sitesinden bilgi alabilirler.

Tüm üyelerimize hayırlı olsun.