Etiler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Ettik

Etiler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Ettik

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Adem Sarıçoban, Kadıköy Şube Başkanı Ahmet Karakoç, İstanbul Şube Başkanı Nedime Mutlu Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri Etiler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Ziyarette kurum müdürü Nadir Demirdağ ile görüşülürken sosyal hizmet emekçilerine de bilgilendirme yapıldı.

Sosyal hizmet emekçilerine yapılan bilgilendirme toplantısında Genel Başkanımız Hakan Toy çoğunluğun sağlandığı iş yerlerimizden biri olan Etiler Huzurevi çalışanlarına sendikamız adına teşekkür etti. Genel Başkanımız ayrıca sözleşme süreci, sosyal hizmet işçilerinin sorunlarıyla ilgili çalışmalarımızı, Kamu Çerçeve Protokolü ve ek protokol süreçleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ortak yapılacak çalışmalarımız hakkında bilgi verdi.

Genel Sekreterimiz Adem Sarıçoban ise toplantıda taşeron dönemde en yüksek maaşı sosyal hizmet emekçileri alırken şu an en düşük maaşa mahkum edildiklerinin altını çizdi. Ayrıca şube yöneticilerimiz de söz alarak örgütlenme sürecine dair bilgilendirmelerde bulundular. Genel Başkanımız Hakan Toy toplantıda yeni dönem toplu iş sözleşmesi, yasal düzenlemeler ve yapılacak çalıştaya dair işçilerin yönelttiği soruları yanıtladı.

Son olarak kurum müdürü Nadir Demirdağ ile sosyal hizmet işçilerinin sorunları hakkında görüşme yapıldı. Karşılıklı iyi niyet ve temennilerin iletildiği görüşmede kurum müdürümüze ev sahipliğinden dolayı teşekkür edildi.

Fotoğraflar