Aile ve Sosyal Hizmetler Kahramanmaraş İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt’u ve Kahramanmaraş’taki Sosyal Hizmet Çalışanlarını Ziyaret Ettik

Aile ve Sosyal Hizmetler Kahramanmaraş İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt’u ve Kahramanmaraş’taki Sosyal Hizmet Çalışanlarını Ziyaret Ettik

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Kalyoncu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kahramanmaraş İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt’u ve Kahramanmaraş’ta bulunan sosyal hizmet emekçilerini ziyaret etti.

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Kalyoncu, Kahramanmaraş’taki temsilcilerimizle birlikte ilk olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt’u makamında ziyaret ederek, sosyal hizmet emekçilerinin taleplerini iletti.

İş kolumuzda çalışanları kurumlarında ziyaret eden Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Kalyoncu, Kahramanmaraş’ta çalışan sosyal hizmet emekçileriyle düzenlenen toplantıda bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu.

Sendikamıza üye olarak destek veren sosyal hizmet emekçilerine teşekkür eden Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Kalyoncu, ev tipi çalışma ve borçlar kanunu hakkında bilgi verdi. Bu konuyla ilgili sendikamızın yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren İrfan Kalyoncu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığıyla yapılacak olan yeni dönem toplu iş sözleşmesiyle ilgili işçilerin talepleri aldı.

Toplantının sonunda Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Kalyoncu, sosyal hizmet emekçilerinin çalışma hayatına yönelik sorularını cevapladı.

Fotoğraflar