Başkanlarımız, Sendikamızın Adını Taşıyan Okulu Ziyaret Ederek Kermesine Katıldılar

Başkanlarımız, Sendikamızın Adını Taşıyan Okulu Ziyaret Ederek Kermesine Katıldılar

Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, sendikamızın adını taşıyan ilkokulu ziyaret ederek; okul tarafından düzenlenen kermeste incelemelerde bulundular.  Başkanlarımızla birlikte ziyarete Keçiören Belediye Başkan Vekili Nihat Yıldız’ da katıldı.

Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, sendikamızın yaptırdığı ve adını taşıdığı Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde bulunan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu’nu ziyaret ederek; okul tarafından düzenlenen kermes de incelemelerde bulunarak okula katkı amacıyla alışveriş yaptılar. 

Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı ve Keçiören Belediye Başkan Vekili Nihat Yıldız ilk olarak okul idaresini ziyaret ederek okul müdürü ve müdür yardımcılarıyla fikir alışverişinde bulundular. 

Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesi gezen Genel Mali Sekreterimiz Alıç, Hukuk Müşavirimiz Atıcı ve Keçiören Belediye Başkan Vekili Yıldız, okula katkı amaçlı düzenlenen kermesten alış veriş yaparak; öğrencilerle sohbet ettiler.