KOCAELİ ŞUBEMİZE BAĞLI İŞYERİ TEMSİLCİ VE ÜYELERİMİZ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTIK…

KOCAELİ ŞUBEMİZE BAĞLI İŞYERİ TEMSİLCİ VE ÜYELERİMİZ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTIK…

KOCAELİ ŞUBESİ İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZ VE ÜYELERİMİZ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI… 

 

09 Ocak 2018 tarihinde Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığına ziyarette bulunduk.

Ziyarette, Genel Başkanımız Hasan Öztürk, Genel Başkan Vekilimiz Hakan Toy, Genel Eğitim ve Teşkilatlanma Sekreterimiz Osman Çavuş, Kadıköy Şube Başkanı ve Denetim Kurulu Üyemiz Süleyman Turgut, İstanbul Şube Sekreteri ve Denetim Kurulu Başkanı Veysel Öztürk ile Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı katılmışlardır.

Ziyaretimizin amacı önceden planlamış olduğumuz üye buluşmaları kapsamında yapılarak Kocaeli’nde işyeri temsilcilerimiz ile birlikte bazı üyelerimizle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdik. 

Toplantıda ki hedefimiz istişare yapmak ortak akıl ile birlikte sorunlarımızın üstesinden gelmektir. 

Üyelerimizin düşünceleri bizim için önemlidir. Kocaeli’nde bugüne kadar var olan fakat bizim bilmediğimiz aksayan yönler ve işleyiş eksiklikleri müzakere edilmiştir.

Toplantımız seviyeli bilgi akışı bakımından faydalı olmuş, toplantı sonunda üyelerle vedalaşırken “Sağlık İş Sendikasına üye olduğumuzu yeni fark ettik. Minnettarız”  ifadelerinin üye buluşmaları toplantılarının ne kadar isabetli olduğunun açık ispatıdır. Üyelerimizin ilgilerinden ve sıcak samimi ortamından dolayı teşekkür ederiz.

Bir program dâhilinde şube ziyaretlerimiz devam edecektir.