SENDİKAMIZ BAŞKANLAR KURULU ANKARA’DA TOPLANDI…

SENDİKAMIZ BAŞKANLAR KURULU ANKARA’DA TOPLANDI…

Sendikamız Başkanlar Kurulu 14-15 Eylül 2017 tarihlerinde Ankara’da Genel Merkez binasında yapıldı.

Toplantıda Sağlık Bakanlığında çalışan Kamu İşçilerimiz adına görüşmeleri devam eden toplu iş sözleşmesi değerlendirildikten sonra Türk-İş Başkanı Sayın Ergün Atalay’ı ziyaret edilerek, Tühis ve Bakanlık ile sendikamız arasında taban işçi ücretleri konusunda kilitlenen sözleşme görüşmelerinde son durum hakkında Türk-İş Başkanımıza bilgi verilmiştir.

Yapılan toplantıda, Genel Başkanımız Sayın Hasan ÖZTÜRK “Sağlık çalışanlarının düşük ücretlerinin yükseltilmesi gerektiğini bunun için her türlü mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi. Türk-İş Başkanı Sayın Ergün ATALAY konuşmasında “Sağlık İş Sendikası işçilerinin sorunları Türk-İş’in sorunudur. Sağlık İş üyelerine hep destek olduk ve sonuna kadarda destek olacağım. Hafta içi Bakanlık ile gerekli görüşmeler yapılarak hafta içi işçilerin lehine sözleşmeyi imzalamak istiyoruz.” dedi. Yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Türk-İş Başkanımıza üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde gelinen son durumu Şube Başkanlarımızla paylaşılmış olup, Hafta içi yapılacak görüşmelerin neticesi ayrıca paylaşılacaktır.