AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE T.İ.S. İMZALANDI…

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE T.İ.S. İMZALANDI…

14 Mart Tıp Bayramında Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde çalışan üyelerimiz çifte bayram yaşadı…

İmza Törenine Akdeniz Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol GÜRPINAR, Genel Sekreter Yardımcısı Alim TURAN, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ethem KAVUKÇU, Hastane Başmüdürü Doç. Dr. Mustafa YILDIRAN, Personelden Sorumlu Hastane Müdürü Öğretim Gör. Hatice YAVUZ YÜCE, Personel Daire Başkan V. Ramazan GENÇ, Döner Sermaye İşletme Müdür V. Levent ERKEKLİ, Hastane Satın Alma Müdürü Osman GÜLGEÇ, Hukuk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Barış MUTLAY ve Bilgisayar İşletmeni (Raportör) Betül IŞIKLAR KARAKAYA, Sendikamız adına ise Genel Başkanımız Hasan ÖZTÜRK, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Bülent GÖKMEN, Şube Başkanı Hakan KANDAK, Şube Başkan Yrd. Çetin OKUMUŞ ve Şube Sekreteri Nedim ÖZŞEKER hazır bulundular.

İmza töreninde konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol GÜRPINAR sivil toplum örgütlerinin devlet kurumları ile uyumlu ve anlayışlı çerçevede Toplu İş Sözleşmesi imzalamasının çok önemli olduğunu ifade ederek, Sayın Genel Başkanımızın mütevaziliği için teşekkürlerini sundu.

Genel Başkanımız Hasan ÖZTÜRK konuşmasında ise; Ülkemizin tüm birimleriyle, tüm organlarıyla bir bütün olduğunu Devlet Kurumu ile Sivil Toplum örgütlerinin ayrıştırılamayacağını ifade etmiştir. Bizler çalışan emekçilerimizin dertlerini, sıkıntılarını işverenlere anlatmakla yükümlüyüz. Bizler 15 Temmuz ruhuyla hareket etmekte ve ülkenin bütünlüğüne inanmaktayız. Daha iyi ücretlere layık olduğuna inandığımız üyelerimize Toplu İş Sözleşmemiz hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.