Başkanlarımız, Eskişehir’de İş Kolumuzdaki Çalışanlarla Biraraya Geldiler

Başkanlarımız,  Eskişehir’de İş Kolumuzdaki Çalışanlarla Biraraya Geldiler

Başkanlarımız, Eskişehir’e giderek iş kolumuzdaki çalışanlarla biraraya gelerek sorunlarını dinlediler.

Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş ve Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç, Eskişehir’e giderek Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışanlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyip; sendikamızın çalışmalarını anlattılar.

Gittikleri kurumlarda çalışanların sıkıntılarını dinleyen Başkanlarımız, sendikamızın işçiler adına yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle 4/D kadrosuna geçenlerin yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiklerini vurgulayan Başkanlarımız, 1999 yılından beri Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak taşeronda çalışanların kadroya alınması için mücadele ettiklerini vurguladılar. Başkanlarımız, bu güne kadar Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda çalışan işçiler için ne yapılmışsa bunda Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’ nın emeği ve alın teri olduğunu, bundan sonrada işçiler için yapılacak her şeyde yine Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının mücadelesini ve emeği olacağını söylediler.

Fotoğraflar