Mahalli İdareler Genel Seçimi Ülkemize Hayırlı Olsun

Mahalli İdareler Genel Seçimi Ülkemize Hayırlı Olsun

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Seçimler artık geride kaldı. 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyoruz. Bundan sonra Türkiye'nin gündeminde insan haklarının, işçi haklarının, ekonomiye yönelik atılacak adımların öncelik bulmasını umuyoruz.

Ülkemizde, bu güne kadar önemli adımlar atılmış, hak ve özgürlükler konusunda belli bir aşamaya gelinmiştir. Gelinen aşama yeterli midir? Tabii ki değildir. Millet olarak daha çok özgürlüğe, adalete, eşit işe eşit ücret ödenmesi gibi konularda reforma ihtiyaç duyuyoruz.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, işçilerin, iş cinayetlerine kurban gitmediği, işçi haklarının ihlal edilmediği, aynı işi yapanları aynı sosyal, ekonomik ve özlük haklarından yararlanması gerektiği inancıyla bütün siyasilerin bir araya gelerek adım atmasını bekliyoruz.

Türkiye’nin, bölgesinde ve küresel düzeyde yükselmesi için hepimizin üzerine büyük görevler düşüyor. Ülkemizin ve milletimizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için bundan sonraki süreçte başta siyasiler, yerel yöneticiler ve bütün STK’ ların toplumun taleplerine kulak vererek adım atmasını adaletten şaşılmaması, çalışanın bu ülke için emek verdiğini unutmaması gerektiğine inanıyoruz.

Bir kez daha 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz.

 

                                                                                                               Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası

                                                                                                                Genel Merkez Yönetim Kurulu