Başkanlarımız, TEZ KOOP - İŞ Sendikasına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, TEZ KOOP - İŞ Sendikasına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası’ na (TEZ KOOP –İŞ) hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Demirci ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı geçtiğimiz günlerde 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren TEZ KOOP – İŞ Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu’ na ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

İşçilerin sıkıntılarının ve yapılacak olan yeni Toplu İş Sözleşmesinden beklentilerin görüşülerek istişare edildiği ziyarette, işçiden ve milletten yana el ele vererek mücadeleye devam edileceği mesajı verildi.  

Genel Başkanımız Hakan Toy, Olağan Genel Kurulunun Türk-İş ve TEZ KOOP – İŞ Sendikası camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, Genel Başkan Haydar Özdemiroğlu’ na ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten TEZ KOOP – İŞ Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu, ise Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; çalışmalarında başarılar diledi.

 

Fotoğraflar