Başkanlarımız Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Bilgiç’i Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Bilgiç’i Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Sait Bilgiç’i makamında ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Demirci, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular. 

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak maziden aldıkları bilgi ve birikimle işçinin alın terinden ve emeğinden yana mücadele ettiklerini belirtti. İşverenle ele ele vererek işçinin haklarının artırılacağına inandıklarını vurgulayan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Mustafa Başoğlu’nun ve Hasan Öztürk’ün çizmiş oldukları hak mücadelesinden sapmadan birlik, beraberlik ve doğru iletişimle işçilerimizin emeklerinin karşılığını bulması için kırmadan, yakıp yıkmadan milli ve manevi değerlerimiz üzerinden sendikacılık yapıyoruz.” dedi. 

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin milli mücadele ateşinin başladığı şehrin üniversitesi olma özelliğini her alanda yansıttığını ifade eden Genel Başkanımız Toy, “Üniversitemizin bu itibarı kazanmasında Sayın Rektörümüzün büyük katkıları var. Emekleri için kendisine sendikam ve şahsım adına teşekkür ederim. Üniversitemizde bulunan işçi arkadaşlarımızın sıkıntılarını ve taleplerini kendisine aktardık. Sağolsun bizleri olumlu bir şekilde dinledi. Gerekenleri bundan sonra el ele vererek yapacağımızı belirtti. Nezaketinden ve misafirperverliğinden dolayı Sayın Rektörüme teşekkür eder; çalışmalarında başarılar dilerim.” diye konuştu. 

Nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Sağlık-İş’ in her zaman milletten, milli ve manevi değerlerden yana tavır takınmasının takdire şayan olduğunu ifade etti. Bilgiç, işçinin ve emekçinin yanında olan Sağlık-İş Yönetim Kurulunu ve Genel Başkanı Sayın Hakan Toy’u çalışmalarından ötürü tebrik ederek, başarılar diledi.