Başkanlarımız, Tarım-İş Sendikasına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, Tarım-İş Sendikasına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Türkiye Orman, Toprak, Su Tarım ve Tarım Sanayii İşçileri Sendikası’na (Tarım-İ Sendikası) hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Demirci, geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Tarım - İş Sendikası Genel Başkanı İlhami Polat’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Ziyarette, işçilerin sıkıntılarının ve yapılacak olan yeni Toplu İş Sözleşmesinden beklentilerin görüşülerek istişare edildiği toplantıda, işçiden ve milletten yana el ele vererek mücadeleye devam edileceği mesajı verildi.  

Genel Başkanımız Hakan Toy, Olağan Genel Kurulunun Türk-İş ve Tarım-İş Sendikası camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, Genel Başkan İlhami Polat’ı ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Tarım-İş Sendikası Genel Başkanı İlhami, ise Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; çalışmalarında başarılar diledi.