Başkanlarımız, Sendikamızın Adını Taşıyan Okulu Ziyaret Ederek Kermesine Katıldılar

Başkanlarımız, Sendikamızın Adını Taşıyan Okulu Ziyaret Ederek Kermesine Katıldılar

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, sendikamız tarafından inşa edilen ve sendikamızın adını taşıyan ilkokulu ziyaret ederek, okul aile birliğinin düzenlediği kermes alanını gezdiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, sendikamızın yaptırdığı ve adını taşıdığı Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde bulunan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu’nu ziyaret ederek; okul aile birliği tarafından düzenlenen kermes de incelemelerde bulundular.

Genel Başkanımız ve Hukuk Müşavirimiz, ilk olarak okul idaresini ziyaret ederek Okul Müdürü Ziya Harşıt ve Müdür Yardımcılarından bilgi aldılar.

Kermes alanını gezen Genel Başkanımız Hakan Toy, eğitimin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman eğitimin destekçisi olmaya, sizlerin yanında durmaya devam edeceğiz. Öyle bir dine mensubuz ki Peygamber Efendimiz diyor ki: ‘İlim Çin’ de olsa da gidip alın’. Hazreti Ali; ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.’ diyor. Ve biz öyle bir milletiz ki Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ de; ‘En iyi vatansever, işini en iyi yapandır.’ diyor. Onun için bizlerde öğrencilerimize şu çağrıda bulunuyoruz. Sizlerin göreviniz okumak ve bu memlekete faydalı birer birey olmak için mücadele etmektir. Bizim sizden tek istediğimiz derslerinize güzel çalışın. Bu vatan için faydalı bireyler yetiştiren hocalarımızın da ellerinden öpüyoruz. Öğrencilerimize de başarılar dilerim. Şunu tekrar söylemekten de gurur duyuyorum. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası sonuna kadar yanınızda olacak.”

Fotoğraflar