Başkanlarımız, Çalışanların Sıkıntılarını Bakan Yardımcısı Koca’ya İlettiler

Başkanlarımız, Çalışanların Sıkıntılarını Bakan Yardımcısı Koca’ya İlettiler

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca’ yı makamında ziyaret ederek, çalışanların sıkıntılarını ilettiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Demirci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca’ yı makamında ziyaret ederek, iş kolumuzda ki çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini bir rapor ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş koluna 60 yıldan beri büyük katkıları olduğunu vurgulayarak Sağlık-İş’in çalışanlar için büyük mücadeleler verdiğinin unutulmaması gerektiğini ifade etti. Bakan Yardımcısı Koca, Sağlık-İş’in Kurucusu Mustafa Başoğlu’na atıfta bulunarak, Türkiye’de gerçek sendikacılık yapanlardan biri olduğunu ve sendikacılığın duayeni olduğunu söyledi. 

Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy’un çalışanların sıkıntılarını ve sendika olarak çözüm önerilerini kendisine sunduğunu dile getirerek, Sağlık-İş’in değerlerinden hiçbir şey kaybetmediğini, çalışanlar için her zaman ki gibi sorunun kaynağını bulup çözüm önerisini de sunan gerçek sendikacılar olduklarını dile getirdi. 

Misafirperverliği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca’ ya teşekkür eden Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İş Sendikasının kuruluşundan bu yana milleti, devleti ve işçi hakları için mücadele verdiğine belirtti.

Genel Başkanımız Hakan Toy, “Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde çalışan iş kolumuzda bulunanların sıkıntılarını ve taleplerini Sayın Bakan Yardımcımıza ilettim. Kendisi de sağolsun düşüncelerimizle yakından ilgilendi. Bundan sonra el ele vererek daha güzel şeyleri başaracağımıza inancım tamdır.” dedi.