Genel Başkanımız Toy, Sağlık Bakan Yardımcısı Güven’i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Toy, Sağlık Bakan Yardımcısı Güven’i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Hakan Toy, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven’i makamında ziyaret etti.

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven’e nezaket ziyaretinde bulunan Genel Başkanımız Hakan Toy, sağlık hizmetlerinde çalışanların sıkıntılarını iletti.

Güven’e Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak yürüttüğümüz sağlık çalışanlarının mesleki standartlarının artırılması başlıklı Avrupa Birliği Projemiz hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sağlık çalışanların mesleki yetilerinin artırılması için sürekli proje ürettiklerini söyledi. Genel Başkanımız Toy, Bakan Yardımcısı Muhammet Güven’in her konuda kendilerine destek verdiğini belirterek, Güven’in vermiş olduğu desteklerle bu projenin başarıya ulaşacağını vurgulayarak kendisine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasını ve Genel Başkanı Hakan Toy’u geliştirdikleri projelerden dolayı tebrik etti. Güven, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının, topluma ve sağlık çalışanlara hizmet etmek için canla başla mücadele ettiğinin altını çizerek sendikanın geliştirdiği AB Projesine Bakanlık olarak katkı sunacaklarını söyledi.

Fotoğraflar