Başkanlarımız, Basın – İş Sendikasına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, Basın – İş Sendikasına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, 20. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Türkiye Basın, Yayın, Gazetecilik, Grafik-Tasarım, Baskı ve Ambalaj Sanayi İşçileri Sendikasına (Basın-İş) hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş ve Süleyman Turgut, geçtiğimiz günlerde 20. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Basın – İş Sendikası Genel Başkanı Savaş Nigar’ a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevlerinde kolaylıklar dilediler. 

Ziyarette, işçi sıkıntıları ve çalışma hayatın da karşılaşılan zorluklar konusunda istişarelerde bulunuldu. Ülke gündemine yönelik değerlendirmelerinde konuşulduğu ziyarette, işçiden ve milletten yana el ele vererek mücadeleye devam edileceği vurgusu yapıldı.  

Genel Başkanımız Hakan Toy, Olağan Genel Kurulunun Türk-İş ve Basın-İş Sendikası camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, Genel Başkan Savaş Nigar’ a ve yönetim kurulunu tebrik ederek, başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Basın – İş Sendikası Genel Başkanı Savaş Nigar, ise Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, Basın – İş Sendikası Genel Başkanı Savaş Nigar’ a Türk Bayrağı hediye ettiler.

Fotoğraflar