Başkanlarımız, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan’ı Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan’ı Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve İstanbul Aksaray Şube Başkanımız Nedime Mutlu Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan’ı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcılarımız, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, işçi odaklı sendikacılık yaptıklarını belirterek, her zaman işçinin beklentilerini dikkate aldıklarını ve sürekli işçi ziyaretlerinde bulunarak sahada olduklarını vurguladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan, ise belediye olarak Sivil Toplum Kuruluşlarıyla çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, STK’ların önerecekleri her türlü projeye açık olduklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Turgut sendikamız adına Dr. Şengül Altan Arslan’a kristal bir Türk Bayrağı hediye etti.