Başkanlarımız, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Dündar’ ı Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Dündar’ ı Ziyaret Ettiler

Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş ve Adem Sarıçoban, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş ve Adem Sarıçoban, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak işçi ve işveren arasındaki bağı kuvvetlendirmek için mücadele ettiğimizi belirten Başkanlarımız, kurulduğumuz günden beri işçinin sofrasına bir lokma daha fazla götürmesi için çaba gösterdiklerini vurguladılar.

Başkanlarımız, Harran Üniversitesinde çalışan üyelerimizin sıkıntılarını ve çözüm bekledikleri konuları Dündar’a aktararak, sendika olarak el ele vererek sorunları çözmeye hazır olduklarını söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının üyesine ve üniversiteye olan yaklaşımından ve samimiyetinden mutlu olduğunu belirtti. Dündar, çalışanların problemlerini sendikayla el ele vererek çözeceklerine inancının tam olduğunu ifade ederek, böylelikle hizmeti ve verimliliği artıracaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.