Başkanlarımız Harran Üniversitesi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldiler

Başkanlarımız Harran Üniversitesi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldiler

Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş ve Adem Sarıçoban, üye ziyaretleri kapsamında gittikleri Şanlıurfa’ da üyelerimizle bir araya geldiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş ve Adem Sarıçoban, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi çalışanlarıyla bir araya gelerek, sendikal bilgilendirmelerde bulundular.

Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Adem Sarıçoban ve Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ nde iş kolumuzda bulunan çalışanlar ile bir araya gelerek sendikamızın çalışmaları ve üyelerimiz için elde ettiği kazanımları anlattılar. Hastane çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız,  bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının yanlarında olacaklarını, sorunlarını çözeceklerini söylediler.

Çalışanların çalışma hayatına yönelik sorularını cevaplayan Başkanlarımız, ilave tediye, geriye dönük yüzdeliklerin ödenmesi gibi konularda da detaylı bilgiler verdiler.

Başkanlarımız, yarın Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde daha geniş bir kapsamda toplantı yaparak bilgilendirmelerde bulunacaklar.

Fotoğraflar