Onursal Genel Başkanımız Başoğlu’nu ve Sendikamıza Hizmet Edip Ahirete İntikal Edenleri Dualarla Andık

Onursal Genel Başkanımız Başoğlu’nu ve Sendikamıza Hizmet Edip Ahirete İntikal Edenleri Dualarla Andık

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, Kurucu ve Onursal Genel Başkanımız merhum Mustafa Başoğlu, Savaş Benli, Hasan Hüseyin Koç, Hasan Öztürk, Mehmet Ali Tanrıverdi ve Sendikamıza hizmet edip ahirete intikal edenlerin anısına düzenlediğimiz hatmi şerif ile andık.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, Kurucu ve Onursal Başkanımız merhum Mustafa Başoğlu, dava arkadaşları Savaş Benli, Hasan Hüseyin Koç, Hasan Öztürk, Mehmet Ali Tanrıverdi ve Sendikamıza hizmet edip ahirete intikal edenlerin anısına Tacettin Sultan Camii ve Dergahı’ nda düzenlediğimiz Hatmi Şerifte, okunan Kur’an-ı Kerim ve dualarla andık.

Programa Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve çok sayada sendikamıza gönül vermiş üyemiz katıldı.

Tacettin Sultan Camii Hocası ve müezzinlerinin Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve Hatmi Şeriflerin ardından Sendikamızın Kurucu ve Onursal Genel Başkanı merhum Mustafa Başoğlu, Savaş Benli, Hasan Hüseyin Koç, Mehmet Ali Tanrıverdi, Hasan Öztürk ve Sendikamıza hizmet edip ahirete intikal edenler için dualar edildi. Hatmi Şerif’in ardından sendikamıza emeği geçen merhum ve merhumelerin ruhları için lokum ve şeker dağıtıldı.

Hatmi Şerifin ardından Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Tacettin Sultan Camii avlusunda bulunan merhum Mustafa Başoğlu ve Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’ nun mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler.

 

Fotoğraflar