Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu Yönetiminden Sendikamıza Ziyaret

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu Yönetiminden Sendikamıza Ziyaret

Sendikamızın yaptırmış olduğu Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Okul Aile Birliği Başkanı sendikamızı ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy’ u makamında ziyaret eden, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu  Müdürü Hilmi Aktaş, Müdür Yardımcıları Mehmet Akyazı,  Hikmet Alçın ve Okul Aile Birliği Başkanı Ceylan Erdemir, okuldaki eğitim süreciyle ilgili bilgi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Genel Başkanımız Hakan Toy, eğitimin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman eğitimin destekçisi olmaya, sizlerin yanında durmaya devam edeceğiz. Öyle bir dine mensubuz ki Peygamber Efendimiz diyor ki: ‘İlim Çin’ de olsa da gidip alın’. Hazreti Ali; ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.’ diyor. Ve biz öyle bir milletiz ki Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ de; ‘En iyi vatansever, işini en iyi yapandır.’ diyor. Onun için bizlerde öğrencilerimize şu çağrıda bulunuyoruz. Sizlerin göreviniz okumak ve bu memlekete faydalı birer birey olmak. Öğretmenlerimizden ise beklentimiz, vatanına milletine faydalı birer bireyler yetiştirmeleri.  Bu vatan için faydalı bireyler yetiştiren hocalarımızın da ellerinden öpüyoruz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dilerim. Şunu tekrar söylemekten de gurur duyuyorum. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sonuna kadar yanınızda olacağız.”

Misafirperverliğinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’a teşekkür eden Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu  Müdürü Hilmi Aktaş, ise bu güne kadar Türkiye Sağlık – İş Sendikasının eğiteme büyük önem verdiğini hatırlatarak, katkılarından dolayı Genel Başkanımıza ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuza, öğrencileri ve öğretmenleri adına teşekkür etti.

Fotoğraflar