Genel Başkanımız Hakan Toy, Show TV Ankara Temsilcisi Erdem’ e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunda

Genel Başkanımız Hakan Toy, Show TV Ankara Temsilcisi Erdem’ e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunda

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Basın Müşavirimiz Murat Aydın, Show Tv Ankara Temsilciliğine atanan Sibel Erdem’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Başkanımız Hakan Toy,  Show Tv Ankara Temsilcisi Sibel Erdem’ i Ankara Temsilcilik Binasında ziyaret ederek, iş kolumuzda ki işçilerin yaşadıkları sıkıntılar başta olmak üzere ülkemizin gündemine yönelik birçok konuda fikir alışverişinde bulundular. 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda çalışan İşçilerin yaşadığı sıkıntıları anlatan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, her daim işçinin emeğinin ve alın terinin yanındayız. İşçilerimizin özlük, sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için gece gündüz çalışıyor. Yalansız dolansız işçimizin emeğinin yanında duruyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten Show Tv Ankara Temsilcisi Sibel Erdem, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının işçinin alın terinden ve emeğinden yana, milli ve manevi duruşundan dolayı tebrik ederek, Genel Başkanımız Hakan Toy, nezdinde sendikamıza başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy, Show Tv Ankara Temsilcisi Sibel Erdem’ e milletimizin ortak değeri ve bağımsızlığımızın temsili olan bayrak hediye etti.