GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ TURGUT VE SARIÇOBAN, İŞÇİLERİN TOPLU İŞ SÖZLEŞME TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ TURGUT VE SARIÇOBAN, İŞÇİLERİN TOPLU İŞ SÖZLEŞME TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve Bursa İl Başkanımız Nükhet Tezyapar, Uludağ Üniversitesi Hastaneleri’nde Yetkili Sendika olarak yapacağımız İşletme Toplu İş Sözleşmesi için düzenledikleri toplantıda işçilerin taleplerini dinleyerek rapor haline getirdiler.

İşçinin emeğinden ve alın terinden yana olan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman işçinin yanında olduk. İşçinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, ekonomik haklarının genişletilmesi ve sosyal yardımların artırılması için, işçi - sendika el ele vererek daha kapsamlı İşletme Toplu İş Sözleşmesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Bu kapsamda Bursa’ya giden Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban, Bursa İl Başkanımız Nükhet Tezyapar ile birlikte, Uludağ Üniversitesi Hastaneleri’nde bir takım ziyaretlerde bulunarak, işçilerle bir araya geldiler.

İlk olarak Uludağ Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Rıdvan Ali’ yi makamında ziyaret eden Başkanlarımız daha sonra Hastane Başmüdürü Fahri Durmaz’ı ve Genel Sekreteri Osman Dikmen’i de makamlarında ziyaret ettiler.

Başkanlarımız daha sonra işçilerle bir araya gelerek, işçilerin Uludağ Üniversitesi Hastaneleri’nde yetkili sendika olarak yapacağımız İşletme Toplu İş Sözleşmesi’nin içeriğinde olmasını talep ettikleri konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Fotoğraflar